Annons

Fint från Finland

Jag fullkomligen älskar Arabia och de här vackra pjäserna är inget undantag. Gardena är en skål designad av Inkeri Leivo och vasen Basket är formgiven av Kristina Riska. Vackra så det förslår.

25594-110525594-1104
Foto: Arabia

Kategorier:

Kommentarer

 • Agnes skriver:

  Åh…skålen var ju bara för underbar…vill ha, vill ha, vill ha…

 • Mathilda skriver:

  Du som är design och inredningsintresserad kanske kan ge din syn. Jag gillar också sådant men kan ibland få dåligt samvete och tycka att det känns onödigt att köpa något jättedyrt till t.ex. hemmet. Jag tänker att egentligen är det onödigt, att jag inte behöver det eller så tänker jag att det finns säkert något billigare som är minst lika bra. Det är som att ängeln sitter på en axel och säger åt mig att köpa det jag vill ha och djävulen sitter på andra och säger åt mig att det egentligen är onödigt. Känner ni någonsin så? Hur hanterar man det?

 • Camilla skriver:

  Mathilda: Ja, så känner man väl ganska ofta.. Är det ngt som egentligen är lite för dyrt för börsen så brukar jag ta mej en riktig funderare.. (kanske i flera dagar).. Vill jag sen ha den så pass mycket att det är värt sitt pris så köper jag saken.. Annars försöker jag bara inspireras och sen komma på ngt annat som skulle fungera lika bra 🙂

  Husmusen:
  Har du sett oljelamporna Helmi? Underbart vackra 🙂

 • Husmusen skriver:

  Mathilda:

  Jag brukar tänka som så att det är dyrt för stunden men lönar sig i längden. Precis som Camilla påpekar bör man dock fundera igenom köpen ordentligt innan man slår till, just eftersom man ska leva med dem så länge när man ser dem som ”investeringar” 🙂

  Slit-och-släng saker som man köper billigt är varken bra för miljön, plånboken eller själen i det långa loppet. Ibland kan de fylla en funktion, men allt som oftast är det bättre att satsa på kvalité och det kostar ju – tyvärr.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.