Annons

Expanding Table

Ett österrikiskt företag som kallar sig Xpand Furniture har tagit fram en kollektion möbler med en unik förmåga att anpassas efter antalet gäster. Det här dragspelsbordet kan lätt justeras med hjälp av en utdragbart mittparti. Kolla in den animerade GIF-filen så förstår ni hur det fungerar. Otroligt smart, och ändå snyggt. Finns i flera olika träslag som till exempel oljad ek, valnöt och björk.

25594-106725594-1068
Foto: Xpand Furniture

Kategorier:

Kommentarer

  • Elin skriver:

    Åh så mkt fint! Längtar till hösten då mina inredningsdrömmar ska bli verklighet i min första lägenhet..! 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.