Annons

Duktiga tjejer

Jag som målar en del själv (men bara på hobbynivå) måste erkänna att jag är något så oerhört imponerad av dessa två talangfulla bloggares tavlor. De två översta är målade av  Maria, vars Lichtenstein-inspirerade alster ni kan läsa mer om på Marijah. Tavlan nedanför är ett självporträtt gjort av Caisa (som för övrigt hävdar att den inte är klar än vilket gör mig mäkta nyfiken på det färdiga resultatet). Ni är otroligt duktiga!

25594-108925594-1088
25594-1091
Foton: Bilder på målningar av Maria och Caisa

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Oj, tänk om man kunde måla så! Jättefina!

 • Sandra skriver:

  Håller med föregående talare. Jättefina!

 • caisa skriver:

  Wow! Nu blev jag skitstolt ju! =) Känner mig hedrad! Ta fram penslarna nu, så får vi se vart det bär!

 • Madde skriver:

  Jättefina, verkligen!

 • maria skriver:

  wow, coolt. tack! fast du har problem med att stava mitt namn. m a r i j a h, ska det vara. eller maria, för den delen. dessutom är ena bilden lite förvrängd (utdragen). men verkligen, tack för reklamen. 😀

 • Husmusen skriver:

  Maria:

  Oh ber om ursäkt, det var inte alls meningen – fingrarna slant nog när jag skrev det. Bildkvaliten på foton som publiceras på blogg.se är inte känd för att vara den bästa – är detta bättre?

 • maria skriver:

  nu ser det bra ut. det var mest att ena bilden var utdragen och såg rektangulär ut när den skulle vara kvadratiskt. tack för att du orkade fixa det. jag har förresten redan haft tolv gånger mer besökare än vanligtvis (igår). 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.