Annons

Djuriskt på inredningsfronten

I september bloggade jag om de nya jakttroféerna i plywood, nu fyra månader senare har de äntligen kommit till Sveriges inredningsbutiker och ligger bland annat som nyheter i Designtorgets sortiment. De säljer också dessa kitschiga ljus med namney Rudolph. Finns i svart, vit och rött för 155:-/st. Knasiga men söta.

25594-1101
Foto: Designtorget

Kategorier:

Kommentarer

 • Anne skriver:

  Plywood-älgarna finns på R.O.O.M också! Häftiga! 🙂

 • Dilan skriver:

  De här skulle man haft i jul ju…

 • Camilla skriver:

  Tänkte samma som Dilan.. Dessa skulle man haft i jul. Egentligen tycker jag dom är jättefula men ändå kan jag se dom framför mej på ena hyllan i vardagrummet (ngt att ha i tanken till nästa jul kanske..).

 • Skogens konung står i brand! Snyggt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.