Annons

Djuriskt på inredningsfronten

I september bloggade jag om de nya jakttroféerna i plywood, nu fyra månader senare har de äntligen kommit till Sveriges inredningsbutiker och ligger bland annat som nyheter i Designtorgets sortiment. De säljer också dessa kitschiga ljus med namney Rudolph. Finns i svart, vit och rött för 155:-/st. Knasiga men söta.

25594-1101
Foto: Designtorget

Kommentarer

 • Anne skriver:

  Plywood-älgarna finns på R.O.O.M också! Häftiga! 🙂

 • Dilan skriver:

  De här skulle man haft i jul ju…

 • Camilla skriver:

  Tänkte samma som Dilan.. Dessa skulle man haft i jul. Egentligen tycker jag dom är jättefula men ändå kan jag se dom framför mej på ena hyllan i vardagrummet (ngt att ha i tanken till nästa jul kanske..).

 • Skogens konung står i brand! Snyggt!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *