Annons

Demokratisk design – kopiera en klassiker

Som ni säkert vet finns en inredningsbutik på nätet som heter Design Within Reach. Om deras produkter verkligen ligger inom räckhåll för gemene man ska jag låta vara osagt men priserna är långt ifrån humana. Nu har organisationen Thwart Design i Nordamerika reagerat mot detta och startat en egen sida med namnet Design w/o Reach. Där lär de ut enkla knep för att kopiera designklassiker. Riktigt kul läsning men kanske inte så rolig för upphovsmännen och kvinnorna bakom de dyra alternativen.

25594-107325594-1074

Kategorier:

Kommentarer

 • Carolina skriver:

  Trevlig idé men sen hur smart det egentligen är vet jag inte… Tipset att frysa in en glödlampa i ett mjökpaket fyllt med vatten – resultatet SER visserligen ut som en lampa i en glasbit men det har ju inte direkt samma användbarhet! =/

 • Husmusen skriver:

  Nej, sidan är ju lätt skämtsam – men det är en kul idé inte sant? De smarta är ju att de driver lite både med dyra saker och med ”gördetsjälvare”.

 • Millan skriver:

  Jag gillade den där idén med att ha klubbor i klockan, såg rätt häftigt ut… men inte så smart med tanke på att de lär kladda ner och förstöra väggen. Men det är nog ganska lätt att göra en sådan klocka med t.ex. flirtkulor eller träkulor.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.