Annons

Blobban förökar sig

Det började som telefonklotter för 20 år sedan. En form som kom spontant av handens förströelse. Formgivaren Cajsa Jacobsson kallar mönstret för ”blobba” och enligt henne föreställer det inget särskilt, men hon har hört allt ifrån att det liknar en fjäril till vändstekta ägg. Sedan sex år tillbaka driver hon företaget Form & Funktion i Sverige AB som sysslar med grafisk formgivning. Nu har hennes mönster Blobba förökat sig och finns på både pärmar, boxar, mattor och textilier. På hemsidan kan du se fler exempel av hennes produkter som alla visades upp på Formex 2006.

25594-112525594-1124
Foto: Cajsa Jacobsson

Kategorier:

Kommentarer

 • Tessetott skriver:

  Befinner mig pa andra sidan klotet i Adelaide, Australien, men va tvungen att ga in & kolla pa din blogg. Beroendeframkallande… Hade biljetter till Formex, men missade den ju eftersom jag ar har. Buhu… Bra att ga in har & kolla lite vad som galler infor varen!! Tack for varldens basta blogg!!!! Howdy!

 • Husmusen skriver:

  Tack Tessetott, för världens snällaste omdöme! 😀

 • lina skriver:

  jacobsson heter hon väl…? mycket fina blobbar iaf! 😀

 • Jacobmariann skriver:

  Much to think about excellent web-site!! On a purely personal level "what is Love" section gave much insight into this complex subject.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.