Annons

Åhléns börjar sälja tapeter

Nu ger sig Åhléns in i tapetbranschen och utökar varuhusets sortiment i ett nytt grepp för att locka kunder till heminredningsavdelningen. Under våren hittar du fyra nya fondtapeter på Åhléns, designade av svenska designers. Du kan även köpa matchande textilier och inredningsdetaljer till varje tapet såsom kuddar, bäddset och metervaror. Smart idé!

25594-1119 25594-1120
Foto: Åhléns

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Den bloggen har jag inte sett, tack för tipset! 🙂

 • Camilla skriver:

  Kul!! Måste jag höra med mamma om hon vet om dom ska ta in det här nere.. Helt klart intressant 😀

 • Camilla skriver:

  Snygga kattkorgar (typ Rice hundkorg) och tillbehör, var hittar man det i Sverige (gärna ngn nätbutik)?

 • Elin skriver:

  hej, länkade just till dig igen 🙂

  Har du några bra länkar på badrumsinredning, jag behöver ett nytt nätt handfat och ett snyggt badrumsskåp!

 • M skriver:

  Tänkte bara tipsa till ett tidigare inlägg om insynsskydd https://husmusen.blogg.se/010106201640_insynskydd_p_folie.html#comment

  Företaget Alkor deco design, https://www.alkor-deco.de/englisch/vitrodecor_e.html , säljer självhäftande frostad plast i olika varianter som metervara. De verkar ha återförsäljare i Sverige för jag köpte en meter enkelt frostad för 39:- idag på en affär som har allt möjligt, färg, tapeter, hobbymålning, tyger, penslar, etc. etc. Så sen är det bara att skära till om det behövs och sen fästa på fönster eller duschkabin eller annat. Lite billigare alternativ kanske, för oss fattiga studenter, än det du tipsade om! =)

 • Ulrika skriver:

  CAMILLA:

  Kolla på http://www.inreda.com! De har just nu 40% rea på en av sina rosa korgar från Rice – pris 186 kr. Klicka på rubriken ”Rea” till vänster på sidan, eller välj Rice som märke/designer under rullisten ”Välj designer/märke”

  Lycka till!

 • Camilla skriver:

  Ulrika: Det är där jag har kollat.. Vill gärna ha en sådan korg och speciellt till DET priset.. Problemet är väl att jag inte vill ha en rosa.. jag vill ha en brun eller svart.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.