Annons

Vackert för utsidan från Eva Solo

Min sambo har ärvt ett stort hus längst upp i norraste norr, strax intill Råneälven, vars enorma trädgård jag ser fram emot att få skämma bort i sommar. Vi hade tänkt åka upp dit redan nu, över nyårshelgen, men festplanerna ändrades i sista stund och jag som hade tittat ut så fina facklor att ta med upp till vinterlandskapet… Sniff, sniff. Nåväl, snart är det ju vår och ljusare tider och det finns många vackra saker att förgylla en trädgård med även då. Danska Eva Solo som snart firar tioårsjubileum har till exempel tagit fram en vacker regnmätare för trädgården. Den vann pris för sin form på Baden-Württemberg International Design Award 2004. Otroligt vacker om du frågar mig.

25594-106725594-1068
Foto: Eva Solo

Kategorier:

Kommentarer

 • sara skriver:

  åh, den vill jag ha i min trädgård! De som finns på typ Plantagen är ju så fula, helt förbjudna hos mig!

 • Linda V skriver:

  Åh var då? Jag har två par kompisar i Råneå. Försöker alltid att göra ett besök i de trakterna när jag är upp. Det finns så många fina ställen där i krokarna. Och husen är jättesnygga! Apropå Eva Solo så såg jag hennes fågelautomat i en affär igår. Det var nedsatt pris och gick på 600 kr. Fast vi har precis köpt ett nytt fågelbord. Ska försöka få upp det idag!

 • Husmusen skriver:

  Linda;
  Ja, det är verkligen vackert däruppe. Och så kan man fiska kräftor ett par meter utanför tomtgränsen, och så finns där en liten vedeldad bastu och så är naturen och skogen så fin… Jodå, jag gillar det verkligen.

 • Inredningsintresserad tjej från Råne ... skriver:

  Vi har massor med snö här nu! Välkommen upp kära husmus 🙂

 • Anita skriver:

  Råneå ligger ju här omkring mina trakter, inte mer än 4 mil ifrån faktiskt:) Det är väldigt vackert där längs Råneå älvdal.

 • Mikaela skriver:

  Helt underbar! Den vill jag ha vid vår sommarstuga!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.