Annons

Underbara Karin

Min absoluta favoritkeramiker – Karin Eriksson – har tagit fram de här underbara kopparna för varm choklad och espresso. Den kommande helgen, dvs. den 3-4 december kommer hon att finnas på julmarknaden vid Överjärva gård. Ett tips är att gå dit och julfynda hennes alster, de är finfina klappar både till dig själv och till dem du tycker om! Kika också in på hennes blogg där hon skriver om vackra saker från en designers perspektiv.

25594-852
Foto: Karin Eriksson

Kategorier:

Kommentarer

 • Anne skriver:

  Mmm! De är verkligen så superfina!

 • Malin J skriver:

  Du har alltid letat rätt på så himla fina saker. Jag har just hittat till din blogg, och har spenderat den senaste dagarna på jobbet med att läsa igenom arkivet- verkligen en fantastisk blogg! Jag blir på riktigt myshumör när jag läser, och det uppskattas verkligen!

 • Eva skriver:

  Vilka härliga keramikmuggar/skålar/vaser. Jag blev verkligen inspirerad och drejar-abstinensen sätter in igen. Längtar mer och mer till nästa kurs sätter igång.
  Som Malin skrev, du hittar verkligen guldkornen.

 • annica skriver:

  hej måste bara få säga vilken fin sida du har och en massa härlig design har du samlat ihop. jag har en lite en fråga… vet du om nova68 modern design har någon svensk återförsäljare?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.