Annons

Pyntpaus i pysselfabriken

Jag har samlat alla kryddiga dekorationsdetaljer (som jag ska använda i mitt julpyntande den kommande veckan) i en stor skål som jag placerat på vardagsrumsbordet. Det kändes så onödigt att ha kanelstängerna och apelsinskivorna undangömda tills jag får tid att göra dörrkransen, så jag låter dem ligga framme istället! Skålen kommer från serien Mine och är formgiven av Ulrika Hydman – Vallien för Kosta Boda.

25594-961
Foto: Privat

Kommentarer

 • Malin J skriver:

  Snyggt det ser ut. Mycket bättre att ha det framme än i lådor i väntan på själva pyntningen. Ska nog göra likadant – har man pyntet i en sån fin skål, behöver man ju inte pynta med det, det är ju lika fint i skålen 🙂

 • hotspot skriver:

  Hur har du fått till så bra foton? Fint pynt, du får gärna komma och pynta hemma hos mig 🙂

 • Linda V skriver:

  Det är så roligt med alla dina egentagna bilder! Jag såg jättestora kanelstänger i dig i en affär för 50 kr.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.