Annons

Modern jul

Söker du inspiration till juldekorationer och pynt som passar i ett modernt hem? Kika in på Chiasso’s hemsida och kolla under seasonal – holiday. Där finns en hel del julpynt för hem som är inredda i sk. "contemporary style". Allt kanske inte går att beställa till Sverige men inspirationen kan alla ta del av.

25594-1020
Foto: Chiasso

Kategorier:

Kommentarer

  • AnnicaB skriver:

    Mycket läckra saker på den sajten. Tur att det är bökigt med beställning till Sweden 🙂 Tur för min plånbok alltså…

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.