Annons

Ljusmanschetter vs. Servettringar

Bland det bästa som finns är upptäckten av saker som har dubbla funktioner utan att man ens tänkt på det innan. Idag när jag var ute och fyndade på mellandagsrean insåg jag att man ju kan använda Cult Designs ljusmanschetter som servettringar också. Som pricken över det berömda i:et kostar de bara 15 kronor styck. De enfärgat rosa passar fint med minirosor i en vanlig vit kruka och dukningen för en romantisk vardagsmiddag är fixad. Lovely.

25594-1060
Foto: Privat

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Hmm.. jag har alltid trott att det bara var servettringar.. hehe..

 • Mia skriver:

  Åh Så Fint!

 • Linda V skriver:

  Vad är det för porslin du har?

 • Linda skriver:

  Vilka söta små rosor! 🙂 Och söt dukning.

 • Hej har precis hittat hit, vilken fin sida du har och vilken inspiration..

 • Anne skriver:

  Jamen titta ja! Tyvärr avskyr maken allt av Cult Design.. suck – jag gillar en hel del.

 • daniella skriver:

  extremt sött! din blogg är för övrigt min favoritblogg i alla kategorier =)

 • Husmusen skriver:

  Tack Kitty och Daniella!

  Linda, det på bilden är ett billigt porslin från IKEA om jag inte minns helt fel. Det är vårt vardagsporslin som jag köpte när jag flyttade hemifrån till min första egna lägenhet för… hundra år sedan 🙂

 • Lindzi skriver:

  Vilka uuunderbara foton du tar och vilka kuliga tips du har på din sida.

 • AnnicaB skriver:

  Jättefint. Mer frågor. Vad är det för tabletter och servetter du har. Jag är helt ”insnöad” på dukning till nyår nu….. kollar servetter överallt 🙂

 • Evelina skriver:

  Bara 15 kronor. Snopet värre, här betalar jag 20 på ena stället iaf. Jag tror att det kan vara 25 på det andra.. Någon som vet ett bra ställe i Göteborg att handla detta på?

 • Linda Muhr skriver:

  Blir så glad när jag hittar nya pyssliga bloggar, letar efter filt dekorationer…köpte massor av filt efter att jag hittat underbara saker hos Woopsie Daisy.

 • Rebecka Ryberg Skött skriver:

  Hej Husmusen!
  Jag har lagt märke till förutom allt annat proffsigt du gör att du är en duktig fotograf! Jag blir förstås nyfiken eftersom foto ligger mig varm om hjärtat.Är du autodidakt eller har du en utbildning bakom?
  Om du vill får du gärna berätta lite om tekniken bakom dina fotografier!

 • Husmusen skriver:

  Rebecka;

  Autodidakt med stort A. Jag har gått en kortare kurs i Kanada över en helg en gång, men jag ska ärligt erkänna att jag inte lärde mig något alls på den utbildningen. Bortkastat tid. Det finns ju så otroligt många tutorials på nätet och gratis råd att snappa upp via forum och liknande istället så jag har satsat på det. Är du intresserad och brinner för foto har du mycket gratis som du aldrig kan lära dig på en utbildning.

  Jag ska tänka på din fråga och idé och se om jag kan komma på en ”behind the scenes” bildserie för er som också gillar att ta produktfoton.

 • Nilla skriver:

  Jag tycker också att ditt porslin ser så fint ut! undrar var man kan få tag på det eller liknade nu…

 • Cecilia skriver:

  Du har en helt underbar blogg måste jag säga. Har läst den ett tag nu. Mycket bra och fina idéer! Jag undrar vad du fyndade ljusmanschetterna någonstans? Man kan ju alltid kolla om de finns kvar tänkte jag, har redan lite olika sådana manschetter, men man vill ju hela tiden ha fler 🙂 Ha det bra och fortsätt ditt fina arbete med inredning!

 • Toragathe skriver:

  God bless you

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.