Annons

Frida i Sköna Hem

En av Sveriges absolut största inredningstidningar – Sköna Hem – har nyligen uppmärksammat min sida och skrivit om Husmusen.blogg.se Jättekul att de läser det jag skriver och vill tipsa om min sida! För att läsa mer klicka här.

"Att blogga har blivit årets hetaste sysselsättning på nätet. Nu har också inredningsbloggar dykt upp. Sedan slutet av september skriver signaturen Husmusen om inredning och design och hemmapyssel. Där pågår diskussioner om innehållet i de senaste inredningsprogrammen, om Ernsts citat från Sommartorpet, om var man hittar den snygga kristallampan mycket billigare, om soffor, adventsstjärnor, de bästa inredningsbutikerna – ja det mesta i inredningsvärlden. Husmusen själv vill vara anonym, men är flitig och fyller på sidan med sådan hon gillar i stort sett varje dag."

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Vad kul! På tiden att de hittade hit tycker jag 😉

 • mamselamsen skriver:

  Så himla kul!!!

 • Mia skriver:

  Ja man går ju mest och väntar på att du ska bli uppköpt av dem eller Plaza eller ännu bättre av Elle Interiör! 😉

 • AnnicaB skriver:

  Wow! Vilken maktfaktor du kommer att bli! Vänta bara tills företagen skickar dig provprylar så att du skall skriva positivt om dem 🙂
  Det är du värd!!!

 • Anna skriver:

  Grattis! Vad kul! 🙂 Det är du verkligen värd!

 • Daga skriver:

  Jättekul! Med all fin uppmärksamhet du har fått, kan jag inte låta bli att undra – varför vill du fotfarande vara anonym? Nyfiken.

 • Helena skriver:

  Grattis! Kul!

 • Hillevi skriver:

  Jag måste hålla med om föregående talar. Speciellt den om att vara anonym..

  Hur som helst, här kommer ett julklappstips:
  https://www.sagofabriken.com

  Står mer på min blogg, men det kan du lika gärna läsa på deras egna hemsidan.

 • Husmusen skriver:

  Tack för alla uppmuntrande hejarop, jag är överlycklig 🙂

  Daga & Hillevi mfl som undrar varför jag vill vara anonym:
  För att bloggen handlar om inredning, inte om mig 🙂 Jag skriver bloggen för att jag är intresserad av och brinner för inredning, design och pyssel. Inte för att jag vill ha uppmärksamhet kring mig som person.

 • Anne-Maj skriver:

  Husmusen!
  Grattis! Det är roligt! Jag kan förstå Husmusens tanke med anonyminitet.MEN vi är ändå nyfiken av dig:-)

  En i hyllningskören

 • Hanna skriver:

  Åh vad bra, du är så himla duktig på att nosa upp trender.

 • Maria skriver:

  Instämmer i de andras hyllningskör och säger ett jätte grattis!. Det här är du värd genom att du visar oss andra vad som finns att välja på… mycket mer än vad jag anade innan jag började läsa din blogg:-)

 • Camilla skriver:

  Wohoo.. grattis!! 🙂 Vad kul!!

  Jag tycker det är ganska så kul att du är så anonym, men ändå så poppis 😀

  Grattis än en gång!! 😀

 • Malin J skriver:

  Jag instämmer: Grattis, det är du värd. Du har absolut den bästa bloggen, det är mer än en blogg, det är verkligen som ett inredningsmagasin, helt gratis, som uppdateras många gånger om dagen. Kan ju inte bättre bli!

 • Elisabet skriver:

  Ett STORT GRATTIS !!!!!!!!!!!!!!!! Jag är så glad att jag hittade din blogg, det var för att du vart veckans blogg på aftonbladet. Efter det så läser jag den flera gånger / dag och jag tipsar andra hela tiden. TACK

 • Christine skriver:

  Hello – I am from USA and only read english however I enjoy looking at the images you post on this site. Thanks
  Christine

 • moni skriver:

  Vad roligt! Grattis! Du är verkligen värd uppmärksamheten!

 • Mikaela skriver:

  Wow! Grattis! Det är du värd. Jag är ju helt beroende av din blogg så det är klart att fler kommer att bli det.

 • eline skriver:

  Vad roligt för dig!
  Vi läsare förstår Sköna hem helt och hållet.
  Du är finfin.

 • Elin skriver:

  Jag behöver ju inte köpa Sköna hem längre, jag får ju min inspiration från din blogg, hejja dig! Du fick ju mig att leta efter grytunderlägg på Granit idag 🙂

 • Egen skriver:

  Grattis !!! Kul att du uppmärksammas.

 • Morran skriver:

  Da Mouse! Du är helt klart värd all uppmärksamhet du kan få du som jobbar så hårt med att tipsa och piffiga grejer hela dagarna.

 • Anna skriver:

  kul – grattis!! du lyckas tom få en så inredningsointresserad som jag intresserad (och jag avskyr inredningstidningar – men jag älskar din blogg – hur går det ihop?)

 • Krokofanten skriver:

  Va QL Husmusen!
  Jätteglad för din skull! Din blogg ÄR verkligen toppen-toppen!!!

 • Rubenklara skriver:

  Great site, keep up the good work!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.