Annons

Julgrupper

Idag har jag gjort flera julgrupper som jag ska ge bort på en middag ikväll. Postar ett par bilder på några av dem, kanske kan det ge er inspiration att göra egna? Istället för mossa använde jag akvariestenar samt hasselnötter. Krukan som jag fyllt med korkar är avsedd för en vinälskande väninna.

25594-976 25594-975
25594-977 25594-978
Foto: Privat

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.