Annons

Idépärm

Jag har fått frågor om min idépärm som jag skrivit om tidigare. Här är en bild. Jag har köpt den på Bokia som säljer Marimekko-pärmar för 69 kronor styck. I den trängs idéer, inredningsuppslag, urklipp, färgprover och en hel del tankar kring design som jag samlat på mig. Den har blivit lite av min personliga bibel, en modell större av idéväskan jag har i handväskan och är rolig att bläddra i när inspirationen tryter.

25594-1063
Foto: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Jag har fyra Marimekko-pärmar ( två svarta som din och två i den andra orangea färgen) där mina idéer trängs. Tyvärr tittar jag allt för sällan! 🙂

 • Carolina skriver:

  Jag har också en idépärm som är ful och inte fått påfyllning på länge, så den tittar jag knappt alls i. Numera har Husmusen tagit alla idéepärmars plats hos mig! =)

 • Linda skriver:

  Jag har två marimekkopärmar. En till mina räkningar och sånt trist och en till Max papper (gullungen måste ju ha en egen pärm). Men ingen pärm till några idéer…det skulle jag nog behöva. Jag sparar hela inredningstidningarna, men jag har en känsla av att det skulle ta en aning mindre plats att bara klippa ut det intressanta. Men så tänker jag att KANSKE kan jag behöva resten senare.

  Får vi inte se delar av innehållet också? Om vi är riktigt snälla? 🙂

 • Annie skriver:

  Oj, vad man skulle vilja titta i den pärmen, säger som carolina ovan, din blogg är min idépärm just nu 🙂

  Tack för alla fina bilder och pyssel och tips.

 • Linda skriver:

  Älskar sånt, böcker/pärmar/mappar med inspiration och idéer. Har böcker från Muji med inrednings- och modeinspiration.

 • Susannah skriver:

  Usch… Erkänner: Jag har blivit beroende av din blogg… Och håller med om att pärmarna _är_ snygga… Sttår och fingrar på dem på Swanströms varje gång och övertalar mig sedan att låta bli (nedlusad mec pärmar…).
  Men, om jag köper en så’n- och skriver ut dina inlägg och sätter in i den- då kanske jag har en ursäkt att köpa en?;-)

 • Linda Muhr skriver:

  Jag har oxå en ide pärm, och varje gång jag sätter mig vid datorn tar jag med penna och papper, så skriver jag och ritar upp saker värda att komma ihåg, sen direkt in i idépärmen.
  Kanon bra!!

 • AnnicaB skriver:

  Jag har också stått och fingrat på dessa pärmar. Finns även med Unikko-mönstret på pärmryggen på Akademibokandeln. Har precis den färgställningen på bordstabletter 🙂 Dessvärre suger den plasten åt sig missfärgningar av tomatsås/chili (vilket vi har plenty av i matlagningen) så de har nu lite extra färg….

 • Camilla skriver:

  Problemet för skulle nog vara att klippa inte ngn tidning.. det går liksom inte. Inte i min värld iaf. Vet inte hur många tidningar som ligger sparade i skåp, förråd och i lådor under sängen.. hehe.. En dag kanske man tittar tillbaka i dom 😉

 • Lina skriver:

  Jag måste få berätta att efter att jag börjat läsa din blogg regelbundet så har jag börjat pyssla! Förut har jag alltid velat, men aldrig hittat några idéer. I år har jag gjort jättefina paketinslagningar till julklapparna som jag är så stolt över.
  Tyvärr är ju julen över nu, så jag undrar om du inte kan ge oss lite pysseltips till vintern.. Saker man kan göra själv och så, jag tycker du är så bra på sånt! Tack för en jättebra blogg som är min startsida!

 • Anna-Stina skriver:

  Surfade runt lite och kom av en slump in på din sida. Vill bara ge lite credd till din fantastiskt roliga & inspirerande blogg! Jättekul att läsa alla pysseltips! Fortsätt så! 🙂

 • Anna skriver:

  Hej!

  Jag har själv en gammal marimekko pärm som jag köpte på akademibokhandlen om jag inte minns fel 🙂

  Nu försöker jag köpa några nya men hittar de inte nånstans!

  Är det någon som har tips på var de kan säljas?

  Allt gott
  Mvh Anna

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.