Annons

Gott nytt 2006!

Jag vill passa på att tacka alla som läser min blogg och understryka hur mycket jag uppskattar er och den publicitet jag fått i tidningarna under året. Ni läsare förgyller verkligen mina dagar. Guldstjärnor i kanten till er allihopa. Gott nytt 2006! Vi ses igen nästa år, med nya friska tag och inredningsidéer. Jag har tagit till mig av era önskemål och imorgon lanserar jag en ny, lite mer privat kategori. På återseende!

25594-1079
Montage: Privat – Husmusen

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Gott Nytt År! Hoppas att du får en mysig kväll! 🙂

 • Camilla skriver:

  Gott nytt år!!
  Ouu.. jag längtar till nästa år 😉

  Ha en mysig kväll!

 • Madde skriver:

  Gott nytt år!
  Det är så kul att följa din blogg med alla tips och ideér

 • moni skriver:

  Gott nytt år till dig oxå! Ser fram emot att följa din blogg även 2006!

 • Linda Muhr skriver:

  Gott nytt från mig med, ser fram emot nästa år!

 • Tess skriver:

  Gott Nytt År!
  Jag hoppas att 2006 blir lika bloggigt som detta året har varit. Kan ju erkänna att jag har fått många tips och idéer härifrån.

 • Sanna skriver:

  Gott nytt år!
  Och tack för en jättebra blogg! Jag ser fram emot att läsa alla dina blogginlägg under 2006!

 • Jocke skriver:

  Gott Nytt År! 😀

 • Millan skriver:

  Gott Nytt År!!! Jag har under den senaste veckan bekantat mig med din hemsida och det är med glädje jag startar datorn för att se vad du har att bjuda på för nya idéer och tankar kring inredning och pyssel. (Funderar på att ha din hemsida som startsida…) Så tusen tack för att du ger inspiration till mig och alla andra besökare på denna sida! Ha en jättefin nyårskväll.

 • Gunilla skriver:

  Gott Nytt!

 • kikkan skriver:

  Guldstjärnorna i kanten är allihop till dig. Gott nytt år!

 • Sara skriver:

  Tack för en bra blogg kul med kreativa tips och idéer 🙂

 • Hillevi skriver:

  Gott nytt år !

 • mary skriver:

  gott nytt! din blogg e fan skitbra!
  🙂

 • Melinda skriver:

  Instämmer med föregående talare!

 • Linda skriver:

  Åh, den kategorin ser jag fram emot. Gott Nytt År!

 • mialottan skriver:

  Gott nytt år!!

 • Camilla skriver:

  God fortsättning! 🙂

 • Linda skriver:

  God fortsättning! 🙂

 • Mamselamsen skriver:

  OK…. nu är det nästa år och var är du? =)

 • liviro skriver:

  God fortsättning på 2006!

 • Camilla skriver:

  God fortsättning!

  Har kikat in här flera gånger idag, väntar med spänning på den nya kategorin!

 • Mickey J Barczyk skriver:

  Gott nytt år!

 • Julia skriver:

  gott nytt år husmusen =)

 • Tess skriver:

  God fortsättning!!

 • cecilia skriver:

  Gott nytt år till dig och din fina blogg också!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.