Annons

Enkla bordsdekorationer i jul

Ska du bjuda på middag men har svårt att bestämma dig för vad du ska ställa på bordet för att skapa julstämning kan du hämta inspiration från de halvgalna amerikanarna. De har de mest fantasirika bordsdekorationer du kan tänka dig. Vad sägs till exempel om att slänga upp ett gäng polkagrisklubbor (som gästerna sedan får varsin av till kaffet) eller en hög med vita paket och röda snören mitt i dukningen? Som servettringar har de här använt röda adresslappar som man brukar ha för resväskor. Annorlunda!

25594-86125594-860
Foto: Miki Duisterhof 

Kategorier:

Kommentarer

  • Mikkelsabrina skriver:

    Wow super site! Thanks 🙂 I have you bookmarked now.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.