Annons

Doctor*Design

Finnish Design Shop som jag tipsat om i ett tidigare inlägg säljer bland annat mattor från Doctor*Design. De firade tioårsjubileum förra året och är ett företag som experimenterar med de skandinaviska möbeltraditionerna. Deras produkter finns bland annat på The art museum of Jyväskylä, det finska innovationscentrat Heureka Science Park och på restaurangen Oasis i Helsingfors. Den här mattan Lusto är min favorit, den har inspirerats av den finska naturen och är vävd av 100% chenille. Otroligt läcker. Påminner om årsringarna på ett träd.

25594-1042
Foto: Doctor*Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Mysig 🙂

 • Modesty skriver:

  Åhh vad skoj! Satt ju & dreglade över i förra v. Vill ha!

 • pinglan skriver:

  Vad kostar mattan? Väldigt snygg, tycker jag.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.