Annons

Bordstabletter i filt

Idag har jag gjort bordstabletter i grå filt av de bitar som blev över när jag klippte till vinterkuddarna. Jag lät mig inspireras av Josephs underlägg som man kan köpa från Sawitfirst UK och klippte ut enkla ringar. De här är otroligt enkla att fixa på egen hand, man behöver inte ens en symaskin. Bordsplaceringen fixade jag med en glitterpenna i silver och röda frostade julkulor från IKEA. De kan gästerna sedan ta med sig hem!

25594-1029
25594-1030
Foto: Privat

Kategorier:

Kommentarer

 • Monica skriver:

  Så fint det blev med personliga kulor, påhittigt och snyggt!

 • Cez skriver:

  Snyggt!

 • Anonym skriver:

  Hej!

  Var har du hittat dricks glasen?

  MVH/S

 • fian skriver:

  Du är ju helt otroligt piffig! Filtringarna och kulorna var ju helkul ideér och hundkexen var bedårande söta… blir på sånt pysselhumör när man tittar in här!
  God Jul!

 • Husmusen skriver:

  S:

  Det är dricksglas från Kosta Bodas serie Mine. Samma designer som skålen jag visat i ett tidigare inlägg från Ulrika H-V.

 • AnnicaB skriver:

  Jättesnyggt! Enkelt och elegant, precis min smak!!! Jag har också tänkt göra dukning med mina 6 grå Kivi – fast på nyår. Funderar fortfarande på nya tabletter och servetter…. Baaaah. Har lagt upp ruskigt dåliga foton på granen – men man der väl typ lite i alla fall… hehehe

 • Camilla skriver:

  Jättesnygga underlägg.. och snygg dukning 🙂 *tummen upp* (är det DATA-bestick från ikea?)

  Pallen hade inte kommit idag heller.. *suuuck* Så jag hoppas verkligen den kommer i veckan.. O_o

  Jag har beställt likadana ljusstakar. Superbra att bli påmind om sin telia fördel (tack!!), för det hade jag helt glömt bort.. Ska bara skrapa ihop några poäng till, så jag kan beställa tre till 🙂

 • Husmusen skriver:

  Tack Camilla! Besticken kommer från Fiskars.

  Visst är det bra med Telia Fördel – det är alltid en glad överraskning! 😀

  Ska hålla en tumme och en tå för att pallen kommer imorgon! Hoppas, hoppas!

 • Elenore skriver:

  Lika snyggt som vanligt!! Och dom där glasen är sååå snygga tycker jag.

 • cecilia skriver:

  Du gör så jättefint. Och så tar du bilder värdiga att vara med i vilken heminredningstidning som helst. Är du månne fotograf?

 • Husmusen skriver:

  Tack Cecilia! I wish, men någon proffsig fotograf är jag inte 🙂

 • krokofanten skriver:

  Liten fråga… Dina foton är alltid jättesnygga! Använder du naturligt ljus eller lägger du till en lampa? Blixt ser det inte ut som iallafall…
  Hur som helst, jättepiggigt som vanligt!

 • Husmusen skriver:

  Krokofanten;
  Jag och min sambo har både studioblixtar och en softbox men de där korten har jag faktiskt bara tagit med en Nikon SB800:

  https://www.nikonusa.com/template.php?cat=1&grp=4&productNr=4801

  …som jag riktat uppåt istället för framåt, jag studsade ljuset i taket.

 • Mikaela skriver:

  Men jag är sååå imponerad, du är ju superduktig! Jag vill också ha en sån fin dukning i jul.

 • Åsa skriver:

  Blev sugen på att göra liknande underlägg i julklapp till min syster, men jag funderade på om det går att tvätta dem i maskin om man får fläckar på dem. Vad tror du? Är det tjock filt du använt eller?

 • Knas skriver:

  Är det inte svårt att få dem så perfekt runda?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.