Annons

Bordsplaceringstips

Jag har tidigare tipsat om servettringar för juldukningen, här kommer två idéer för att meddela bordsplaceringen. Kila fast ett stämplat/handskrivet vitt papper i ett stycke kanelstång, enkelt men fint. Eller varför inte annonsera vem som ska sitta var genom att lägga en julapelsin på tallriken, där namnen står skrivna med nejlikor. Den senare idén funkar bättre med initialer om gästerna har långa namn.

25594-969

Foto: Privat – Husmusen

25594-968
Foto: Privat

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Vad fint med namnet på en apelsin! Fast det gäller att ha ett kort namn, maken heter Christofer… 😉

 • Marajja skriver:

  Fint!
  Roligt att se dina egna bilder! =)

 • EvaP skriver:

  Enkelt och genialt – det där med kanelstången.

  Min dotter sover över hos mig en gång om året, nämligen natten till julafton. Jag tassar upp tidigt och dukar en frukost med ägg, juce, olika sorters bröd, kaffe brygt på nymalet kaffe etc. I år ska jag duka med namnskylt fastsatt i en kanelstång.

  Tack för tipset!

 • Minna skriver:

  Tusen tips. I år är det jag som är värd för julfirandet – i vårt nya fina hus! Tack tack!

 • Lovisa skriver:

  Wohooo! Detta blir nåt inför juldukningen!

 • Jenny skriver:

  Det var något program (kanske på tv4?) som tog hjälp av naturen när de dukade. Jag tyckte att allt blev kanonfult, utom när de gjorde ljusstakar av diverse grönsaker, exempelvis aubergine. De gröpte ur och satte i ett värmeljus. Kanske ett tips för någon? Funkar ju sägert med massor av grönsaker, till exempel kronärtskocka?

 • Julian skriver:

  Sweet, gillar din blogg!

 • Bastiankarine skriver:

  This is a very good site. Thank you.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.