Annons

Bok för designintresserade globetrotters

Ni som är inredningsintresserade och reser mycket, i jobbet eller privat, borde ta en titt i Designer Hotels Yearbook 2006. För 35 euro får man ta del av bilder och tips på 136 hotell världen över som fokuserat sin inredning på ny design och arkitektur. Kanske en kul present till någon globetrotter i bekantskapskretsen?

25594-1074
Foto: DYB

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Waah..!! Vilen bok..
  Man behöver inte resa runt mycket för att tycka denna boken är intressant.. Det är inte ofta jag bor på hotell.. Men hotell är helt klart spännande, speciellt när det är ngt visst över dom som specialdesign osv.. (t.ex Rum 606 på SAS Royal Hotel i KBG) 😀
  Var finns boken att köpa? Hittar man den i sverige? *vill haaaaa*

 • Husmusen skriver:

  Här kan du beställa den, vet inte om man kan köpa boken i någon butik i Sverige ännu. Den har precis kommit ut – alltså 2006’s version:

  https://www.designhotels.com/matrix_engine/content.php?page_id=9468

 • Matthew taylor skriver:

  Design is tough sometimes. This is some great information. I would also suggest https://www.burkedecor.com for decorating and design ideas. Burke Decor is a great place to find great items like this. Thought you readers could benefit. Check it out.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.