Annons

Årets bästa klappar

Tomten var snäll i år. Jag fick massor med fina julklappar och många med ett tydligt inrednings- och designtema. Under granen trängdes bland annat två Marimekkoskålar från Iittala i färgerna frostat vitt samt svart, Ulrika Hydman-Valliens nya glas från Mine/Kosta Boda och skärbrädan från Sagaform som jag bloggat om. Underbaraste svärmor gav mig en prenumeration på tidningen AlltiHemmet. Tusen tack!

25594-1046
Foto: Privat

Kategorier:

Kommentarer

 • AnnicaB skriver:

  Härliga klappar. Jag har i mellandagarna testat att brygga både te och kaffe á la Eva Solo – så då förstår du vad jag fått. Synd att säga så är de snyggare än praktiska….

 • ÅsaH skriver:

  Den här julhelgen har jag tillbringat en del tid framför datorn för att läsa ikapp det jag missat av vad Husmusen har skrivit. Helt underbar läsning! Jag håller med flera av de tidigare inläggen om att inredningstidningarna har fått en konkurrent/komplement utöver det vanliga! Fortsätt så!

 • Hillevi skriver:

  Jag fick oxå Kosta bodas Mine glas, eller bara ett men det är en början. Jag fick ett rosa.. de är så underbart snygga !!!! Hoppas du haft en toppen jul. Älskar din blogg ska du veta !

 • Linda skriver:

  Då är vi två som fick den prenumerationen. 🙂

 • krokofanten skriver:

  Hurra du är tillbaka… Jag har saknat dig!!

 • Linda V skriver:

  Och jag fick en prenumeration av Allt om trädgård 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.