Annons

Absolutely tea-lightful

Skandinavisk design är känd för sina rena linjer och sin strama enkelhet. Så är även den moderna japanska stilen och många nordiska formgivare är därför väldigt populära även på den sidan av jorden. Danska Rikke Hagen har tagit fram en speciell keramikserie för tedrickare, Tea Set, med inspiration från den Japanska livsstilen. Handtaget är av det populära träslaget valnöt. Mycket snyggt. Läs mer på Charles and Marie.      

25594-1047
Foto: Craftscollection

Kategorier:

Kommentarer

  • Camilla skriver:

    Måste kännas lite läskigt att bara hålla i handtaget.. Ser ut som att det skulle kunna trilla av.. hehe..

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.