Annons

Vass design med svenskt bett

Kolla in den här svenska nyheten! Anne Krook är både arkitekt och möbeldesigner, utbildad på HDK. Hon har bland annat arbetat som formgivare för IKEA men driver nu eget under namnet Krookodil där hon tagit fram inredningsdetaljer för alla sorters rum. Kika in på hennes hemsidan för att se fler produkter och få mer information om återförsäljare nära dig. Tidningsstället nedan kostar 735 kronor.

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.