Annons

Vackert frukostbord för sängen

Det här vackra frukostbordet för lata söndagsfrukostar i sängen, eller sent nattarbete med datorn, finns att köpa på det svenska inredningsföretaget PID. Overlap Tray är ett multifunktionellt bord som flyttar bordet eller kontoret nära dig, vart du än vill ha det. Formpressad plywood med korkinlägg. Designer är Eric Pfeiffer för Pfeiffer Lab, San Francisco, CA Det enda negativa med bordet är att det kostar 2623 kronor.

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Som de brukar fråga på modebloggarna ska till Stockholm nästa vecka några dagar och undrar om du har tips på några måsten när det gäller inredningsbutiker? Innerstan och Söder främst. 🙂 Skulel bli jättetacksam för några tips. 🙂

 • My skriver:

  Ska, bli – jag sammanställer en lista på mina favoriter under helgen. Håll utkik!

 • Ca skriver:

  En så´n kan jag behöva!

 • Patrikanna skriver:

  I misspelled my email address on my last mail to you. Anyways, keep the site up!

 • Daniel skriver:

  Vem skulle inte behöva ha ett eget frukost bord på morgorna? Tänk dig när du vaknar upp på morgonen och du är sugen på att äta en rejäl nyttig frukost med lite yogurt, flingor och mackor, i sängen. Desginen ser väldigt bra ut.

  Daniel
  https://www.cocoonstockholm.com

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.