Annons

Tysk kram på engelska

"Hugging" är en lampa i siden designad av den Londonbaserade tyskan Gitta Gschwendtner. Formen är skapad för att lampan ska kunna krama sig runt en stolpe eller stå fint på ett sidbord. Finns bland annat att köpa på inredningsbutiken Frank Form, Kungsholmsgatan 20 i Stockholm. Pris: 2635.00 Det finns bara två passande ord för den här lilla skapelsen och det är: Vill Ha.

hugging
Foto: Frank Form

Kommentarer

 • Linnéa skriver:

  Hej! För ett tag sen såg jag ett ”vant-set” som bestod av två vanliga tumvantar +en ”hålla handen vante” som alltså var tillräckligt stor för två händer. Det kändes som en given julklapp till min pojkvän, men nu har jag tappat bort sidan där jag såg den. Kan du hjälpa mig tror du?

 • Angélica skriver:

  Linnéa: Här finns vanten

  https://www.formodesign.com/Default_fs1.asp?sw=bruka+design

  – Utomhus
  – Sid 2

 • Linnéa skriver:

  Tack så mycket båda två!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *