Annons

Stockholmsnyheter

Jag letar annorlunda svenska souvernirer och sprang på den här nyheten från Stockholm Schnapps, en serie munblåst glas med gravyrer inspirerade av Stockholms arkitektur och landskap. Designer är Catarina Giarimi. Glasen kommer i en grön eller en gul ask med fyra olika glas i varje och kostar 449 kronor styck på DesignonlineGul ask: Fyra glas med dekoration inspirerad av Sergels torg, Globen, Hötorgshusen och T-banan i Stockholm Grön ask: Fyra glas med dekoration inspirerad av Biblioteket, Skansen, Kaknästornet and Stadshuset i Stockholm.

Utmärkt som present eller minne från Sverige, kanske med en flaska Svensk Absolut Vodka?

 

s-holms-holm2
Foto: Giarimi Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Maja skriver:

  Har en fråga jag hoppas du kan svara på. Vet du vart jag kan få tag i en adventskalender, gärna i tyg. Med adventskalender menar jag en sådan som man kan hänga paket på..

 • AnnicaB skriver:

  Är det inte samma serie som började säljas på Designtorget. Var inne på att köpa de vanliga dricksglasen. Finns med olika ”Stockholmsmönster”. Väldigt fina och inte alls så dyra.

 • Newsthings skriver:

  Hello. Enjoyed your web site 🙂 ! ! !

 • Bovilja skriver:

  Great looking site. It has been helpful. Thanks

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.