Annons

Spännande stekpanna

Mikko Laakkonen är en av fyra formgivare från Finland som ingår i designgruppen Rehti, Helsignfors vars marknad växer så det knakar. Mikko är också en "spirande" designer på många sätt, han har bland annat designat den här nytänkande pannan med ett växtliknande och blommigt mönster i botten istället för de vanliga grillränderna som andra liknande pannor ofta har. Kanske något att satsa på för dig som vill ha lite variaton på den traditionella vanliga söndagssteken?

25594-771
Foto: Rehti

Kategorier:

Kommentarer

 • milda skriver:

  Jag har letat efter en stekpanna utan det långa skaftet till handtag, jag vill istället ha rejäla öron, som grytor har. Kan inte begripa varför det inte finns, det hade varit mycket enklar att hantera, framför allt dessa gjutjärnsstekpannor som är astunga i sig själv, och som bara har en liten flärp (varm dessutom) att hålla i tillsammans med skaftet. Det hade varit myyyyycket enklare med öron…minsann :o)

 • Camilla skriver:

  Milda: Jag håller helt med!!

  Jag föredrar nog grillränder på min biff. Grillränderna gör ju så att det ser sådär extra gott och lyxigt ut. Kan inte riktigt föreställa mej samma frestelse med en blomma..

 • Michis skriver:

  Det verkar bli mer och mer inne med roligare stekpannor och grytor. Hittade leopardmönstrade husgeråd på Rusta igår! 🙂
  https://www.rusta.se/product.asp?p=80101264
  https://www.rusta.se/product.asp?p=80101265
  https://www.rusta.se/product.asp?p=80111004

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.