Annons

SoftKnob

SoftKnob är en ny krok designad av Ed Annink från Vivid, Rotterdam i Holland. Den kommer i två storlekar The Gaudi (stor) och The Lunaa (liten). Kan användas för att hänga upp vad som helst; jackor, handväskor, halsdukar, handdukar, scarves, hattar, kepsar eller vad du vill. Jag föll för idén att skruva upp flera stycken, i olika storlekar på en vit vägg. En riktigt snygg inredningsdetalj för hallen.

Kategorier:

Kommentarer

  • Sanna skriver:

    oooh ja vilken kul ide att hänga upp flera stycken sådär, hade jag haft en större hall så hade det hänt här hemma på en gång

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.