Annons

Snygga krukor

Jag äger flera krukor från det svenska designföretaget Cult Design. Jag gillar verkligen deras raka formspråk och kombinationen av sval keramik och oljebehandlat trä. Till jul finns särskilda insatser som enkelt kan skapa julstämning i din befintliga gruppering. Cult har återförsäljare över hela landet, vilken butik som ligger närmast dig hittar du enkelt via deras hemsida. Mina krukor kommer från Mias Lustgård i Umeå.

25594-62425594-625
25594-62725594-626
Foton publicerade med tillstånd av Cult Design

Krukorna designas i Sverige, med naturen som en viktig inspirationskälla. De tillverkas sedan på en keramikfabrik i Guangdong, Kina. Formgivare är bland annat Marita Lord fd. designchef på Boråstapeter och Marianne Abelsson som även arbetar för Designhouse Stockholm.

Kategorier:

Kommentarer

 • sarah skriver:

  ojoj, vad jag inte lever som jag lär känner jag nu. din blogg läser jag med stort intresse. kanske för att jag är mer intresserad av inredning och design än av vissa blogginnehavares önskekoftor och bebisar… 🙂

 • daniella skriver:

  ursnygga! själv älskar jag stora, stilrena fat, vaser och krukor. gillar verkligen din blogg! =)

 • Anna skriver:

  Väldigt inspirerande, annorlunda och rolig blogg! Keep up the good work! Anna

 • Sofie skriver:

  Vilka galna prylar du hittar! Kul! Har du sett kuddarna på min bogg!?
  https://sofiesdagar.webblogg.se/111005145225_update_pernilla_lonhages_kuddar.html

 • My skriver:

  Vad roligt att ni gillar min bebis 🙂

  Coola kuddar Sofie! Verkligen! Var hittar man mer info om designern?

 • Marajja skriver:

  Älskar också deras produkter!!!
  HAr en hel del redan och vill typ ha allt….
  Så enkelt och så snyggt och så roligt att de går att ändra ganska lätt!

 • Marajja skriver:

  Såg nu att du handlat dina prylar hos Mia i umeå. De har jag med!!!
  Bara älskar den affären!!!!
  Fick presentkort där förra julen och det tog några timmar innan jag kunde bestämma mig för vad jag skulle köpa….

 • AnnicaB skriver:

  Har också en hel del från Cult-design. Älskar ekbrickorna som krukorna står på. Har dubbelkrukor för köksfönstret, glaskruka och vita – för kryddörter och fina vita likadana med lock för alla milioner småpryttlar så som bankdosor, nycklar som används ibland osv. Snygga och praktiska!

 • Melinda skriver:

  Haha, jag har också sådana krukor!

 • My skriver:

  Vi är som en enda stor Cult-familj! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.