Annons

Slå in kuddarna som paket

Ett annorlunda sätt att julpynta är att slå in soffkuddarna eller prydnadskuddarna i sängen som mjuka klappar. Köp sidenband i matchande färger (beroende på vad du har att utgå ifrån) och knyt stora rosetter. Det bästa är att banden går att återanvända för andra projekt när julen är över.

25594-84125594-83925594-840

Kategorier:

Kommentarer

 • daniella skriver:

  gud vad sött! =)

 • kramgo_72 skriver:

  Väldigt fint – men inget för oss med en kissemissa som ska dra i alla band och snören hon ser *fnissar*

  Kram

 • Emma skriver:

  Vilken jättebra idé! Jag bara ÄLSKAR detta!

 • Frida skriver:

  Ska absolut använda detta, tack för tipset!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.