Annons

Så handskas du med katthår

Alla som har eller har haft ett husdjur vet hur svårt det kan vara att få bort de små, små men ack så synliga hårstrån som de söta små liven ofta lämnar efter sig. Ett enkelt tips för att ta bort katt och hundhår från möbler är att använda vanliga diskhandskar i gummi. Ta bara på dig handskarna och dra eller svep med händerna över tyget så följer de envisa hårstråna med, fortsätt en stund och till slut har du samlat håret i en liten boll som du enkelt kan kasta i soporna. Smart och smidigt.

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Har en grå kise som älskar att ligga i våra svarta fåtöljer. Hon fäller en hel del också. Så efter en dag i den fåtöljen kan ni ju tänka hur den ser ut.. Inte så kul. Då brukar jag riva av en bit, lika bred som fåtöljen, från en klädroller. Sen lägger jag den klistriga sidan mot fåtöljen, trycker med händerna och drar.. och så fortsätter jag så på hela fåtöljen. Som att vaxa ben, men istället en fåtölj. Sen blir fåtöljen som ny igen 🙂
  *bara ett annant litet tips* 🙂

 • My skriver:

  ”Som att vaxa ben” 😀 ha ha du är rolig du, jag kan inte sluta skratta *asg* Kul tips! Säker minst lika effektivt som handskarna.

 • Trondjennifer skriver:

  Very interesting site, beautiful design, keep up the good work.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.