Annons

Roliga kökshanddukar

Via en kommentar av Elin angående kopparna i ett tidigare inlägg ramlade jag över Veras Antik och kuriosa som säljer handdukar från Linneväveriet i Horred. Kolla in den här länken för att se alla roliga och annorlunda mönster. De har även löpare och dukar. Handdukarna är vävda i 100% bomull och kan tvättas i 60 grader och kostar dessutom bara 95 kronor styck. Som hittat. En perfekt julklapp både till dig själv och andra!

25594-64025594-63825594-639
Foto: Veras Antik och kuriosa

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Ha ha kolla in handduken med bloggaren ”hedgehog”, jag undrar vad hon skulle säga om den.

 • Camilla skriver:

  En såndär med kisar på använde jag idag. Mamma hade en sån fin i köket 🙂
  Den med igelkottarna var ju också söt.. 😀 Skulle ju passa perfa i bårt beiga och bruna kök 😀

 • My skriver:

  Jag funderar på att köpa den med katterna till mamma i julklapp 🙂

 • AnnicaB skriver:

  Får ju nästan åka till Horred – är ju faktiskt nästan närstgårds. Där finns ju både textilierna och underbara firman Serholt som gör snygga grejor, har en hallspegel därifrån t ex med tjock ekram, har även en skitstor serveringsbricka som jag tror det finns ett underrede till – för brickbord. Tål att tänkas på 🙂 Men maken slänger väl ut mig snart… Vi behöver inga nya prylar – basta!

 • AnnicaB skriver:

  Vill ha både katter och hundar på handdukarna. DS…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.