Annons

Roliga kökshanddukar

Via en kommentar av Elin angående kopparna i ett tidigare inlägg ramlade jag över Veras Antik och kuriosa som säljer handdukar från Linneväveriet i Horred. Kolla in den här länken för att se alla roliga och annorlunda mönster. De har även löpare och dukar. Handdukarna är vävda i 100% bomull och kan tvättas i 60 grader och kostar dessutom bara 95 kronor styck. Som hittat. En perfekt julklapp både till dig själv och andra!

25594-64025594-63825594-639
Foto: Veras Antik och kuriosa

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Ha ha kolla in handduken med bloggaren ”hedgehog”, jag undrar vad hon skulle säga om den.

 • Camilla skriver:

  En såndär med kisar på använde jag idag. Mamma hade en sån fin i köket 🙂
  Den med igelkottarna var ju också söt.. 😀 Skulle ju passa perfa i bårt beiga och bruna kök 😀

 • My skriver:

  Jag funderar på att köpa den med katterna till mamma i julklapp 🙂

 • AnnicaB skriver:

  Får ju nästan åka till Horred – är ju faktiskt nästan närstgårds. Där finns ju både textilierna och underbara firman Serholt som gör snygga grejor, har en hallspegel därifrån t ex med tjock ekram, har även en skitstor serveringsbricka som jag tror det finns ett underrede till – för brickbord. Tål att tänkas på 🙂 Men maken slänger väl ut mig snart… Vi behöver inga nya prylar – basta!

 • AnnicaB skriver:

  Vill ha både katter och hundar på handdukarna. DS…

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *