Annons

Porslinsmugg med plastkänsla

Den här muggen heter Froissé och är inspirerad av de gamla vanliga plastmuggarna som funnits i evigheter. Ni vet, de där sköra sakerna som lätt knycklas sönder om man håller i dem för hårt och som går att finna vid vattenhålen i kontorslandskapen. Nu kan man köpa dem i porslin, de rymmer 25 cl och tål maskindisk. Säljs i set om sex stycken och kostar 469 kronor. Finns i färgerna vitt, svart och beige. Kul design! Jag tycker att de är hur läckra som helst.

25594-650
Foto: Vardagsrummet.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Dom finns på designtorget också.. Om dom är billigare där vet jag inte, men kan ju vara värt att kolla om man tänkt köpa dom 🙂

 • Anne skriver:

  Visst är de fina? Jag blev kär när jag såg dem i min Nigella-kokbok för.. eh.. fyra år sen eller nåt. Hittade i en liten liten butik i Linköping.. fast det var nog en annan tillverkare på den tiden, och de såldes en och en. Fick tjata mig till fyra, sambon (numera make) hatar dem. Oh well. Fanns då i en storlek mindre också, som glöggmuggar.

 • kramgo_72 skriver:

  Hihihi – dom va tuffa dom! Kanske vore något att inhandla… ska fundera på saken

  Kram

 • Anna Nilsson skriver:

  Vilka fina tips man hittar via din sida. Som en internetinredningstidning fast mycket bättre! 😉

 • bingo skriver:

  suck vilken onödigt ful mugg..det roliga med plastmuggarna är ju just att man kan knyckla sönder dem…nu är den värdelös!

 • emma L skriver:

  Det finns billiga på Expo. 19 kr/styck. Kalas.

 • Ebismolarek skriver:

  Really interesting site, thank my friends, have advised.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.