Annons

Pelargoner på plastfilm

Är du less på fönstertittare eller bara allmänt blyg? De här roliga insynsskydden på statisk plastfilm har möster av löv eller pelargonier som ett enkelt tryck på frostad botten. De ger ett effektivt insynsskydd samtidigt som de ändå släpper in ljus. Kan även fästs på fönster eller för att mönstra speglar, kakel eller vad du vill. Lätt att ta bort och sätta dit igen. Kommer i ark om 480×1200 mm och kan utifrån det klippas till i önskad storlek. Arken är mönsterpassade så att de går att skarva för att kunna täcka långa fönster. Design Sofia Löfstedt och Johanna Lindgren, Strössel Design. Finns bland annat att köpa på Formodesign.

25594-822 25594-823
Foto: Strössel Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Kojja skriver:

  Vilken bra idé, det var ju snyggt dessutom. Skulle passa i mitt köksfönster sommartid där solen bränner sönder alla blommor i vanliga fall…

 • Mia skriver:

  Verkligen smart, framför allt om man bor på bottenvåningen.

 • Hanna skriver:

  Shit vad smart!

 • Camilla skriver:

  Tror dessa finns på Designtorget också 😀

 • Veronica skriver:

  Jättefina, eller så kan man göra som jag. Köpa frostad plastfilm på färghandeln och skära ut mönstret själv med hjälp av skalpell. Kostar ca. 39 sek/löpmeter. Jag gjorde enkla rutor i rader 2×2 cm. Budgettips!

 • V skriver:

  Snyggt att ha på en inglasad balkong så man slipper tråkiga gardiner, OCH blir kvitt insynen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.