Annons

Önskebutik

Åh vad jag skulle vilja att det fanns fler inredningsbutiker av det här slaget i Sverige, med samma utbud och service via nätet. Sprouthome är ännu en i raden av amerikanska önskebutiker som har ett roligt och udda sortiment. Man kanske skulle ta och starta upp en själv? Och samla pyssliga, kreativa independentdesigners under samma tak. Hm. Ingen dum idé, om det inte vore för att mitt yrke och mina karriärsambitioner inte riktigt går i linje med ett sånt projekt. Kolla in Sprouthomes saker, alltifrån coola kuddar till vackert porslin.

Kategorier:

Kommentarer

  • Mikaela skriver:

    Jaaa, starta en nätbutik, snälla. Du har så många bra idéer.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.