Annons

Nytt designcentrum för världskända varumärken

Torsdag den 25 november är det premiär för Brand Design Center i Göteborg. Mitt i upplevelsekvarteren vid Liseberg och Universeum kommer flera av världens största varumärken att trängas under samma tak. Brand Design Center är inrymt i historiska Kanolds (Chokladfabrikens) tidigare lokaler där upplevelseteknik, kök, bad och inredning fått en total utställningsyta om 950 m² i två våningar. Många produkter kommer att visas för första gången i Sverige under invigningen, några har till och med världspremiär! Bor du i närheten eller har vägarna förbi vore det kul med en rapport.

Kategorier:

Kommentarer

 • Mikaela skriver:

  Åh, kul kul…det måste jag kolla upp, bor ju i lilla Göteborg ändå.

 • JoacimW skriver:

  Jag ska dit i alla fall!

 • Hanna skriver:

  Vad häftigt, jag som ska till gbg i helgen!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *