Annons

Nytt designcentrum för världskända varumärken

Torsdag den 25 november är det premiär för Brand Design Center i Göteborg. Mitt i upplevelsekvarteren vid Liseberg och Universeum kommer flera av världens största varumärken att trängas under samma tak. Brand Design Center är inrymt i historiska Kanolds (Chokladfabrikens) tidigare lokaler där upplevelseteknik, kök, bad och inredning fått en total utställningsyta om 950 m² i två våningar. Många produkter kommer att visas för första gången i Sverige under invigningen, några har till och med världspremiär! Bor du i närheten eller har vägarna förbi vore det kul med en rapport.

Kategorier:

Kommentarer

 • Mikaela skriver:

  Åh, kul kul…det måste jag kolla upp, bor ju i lilla Göteborg ändå.

 • JoacimW skriver:

  Jag ska dit i alla fall!

 • Hanna skriver:

  Vad häftigt, jag som ska till gbg i helgen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.