Annons

Nyhet från Svenskt Tenn

Det här är inget vanligt ekollon, det fungerar som dörrstopp och är en av de snyggaste produktnyheterna från Svenskt Tenn i höst. Väger 3,5 kilo och är tillverkat av gjutjärn samt designat av Eva Schildt och Maja Sten. Kommer ut i butikerna nu i mitten på november så skynda fynda om du vill vara föst med det senaste. Kostar 590 kronor, närmaste återförsäljare hittar du på deras hemsida.

25594-653
Foto: Produktfoto Svenskt Tenn

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna Nilsson skriver:

  Gud vilken snygg stopp! Den vill jag ha. Var finns de?

 • Linda V skriver:

  Fräck stopp! Jag var in på Svenskt Tenns hemsida och oj vad mycket fint! Vattenflaskor med vegetable tree-mönster och barnservis med elefanterna (given doppresent). Och tofflorna!

 • Bodil Svensson skriver:

  Jag var inne på Svenskt Tenn hemsida och försökte hitta återförsäljare men lyckades inget vidare. Jag är jätteintresserad av dörrstoppen. Var finns den?

 • My skriver:

  Finns bland annat i deras butik på Strandvägen 5 i Stockholm: Öppettider:

  Vardagar 10.00-18.00
  Lördagar 10.00-16.00
  Söndagar 12.00-16.00

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.