Annons

Moby

Vad i hela friden? Vad är det här, tänkte jag när jag såg den första gången. Sen kom aha-upplevelsen. Moby är en smart dörr- och fönsterstopp i gummi. Trots sin pyttelilla storlek kan den stå emot både vinddrag, korsdrag och gångjärn som vill hålla stängt det du vill ha öppet. Finns på den svenska inredningsbutiken La Ninja för 49 kronor. Passar bra om du vill vädra lite oftare.

25594-75525594-756
Foto: La Ninja

Kategorier:

Kommentarer

  • Antira skriver:

    oh, en sådan där ska jag införskaffa pronto

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.