Annons

Mimou

Ni måste bara kolla in det här svenska företaget Mimou och deras tjusiga kuddar, överkast, plädar, löpare, servetter och servettringar. Otroligt vackra produkter och inspirerande bilder. Kul för dem som gillar en mer ombonad stil därhemma. Ronnebyföretaget Mimou deltog för övrigt som ett av tolv företag i den svenska paviljongen på mässan 100 % Design Tokyo, som en del av Exportrådets satsning på svensk design i Japan. 
 
25594-749
Foto: Mimou

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Hej! Kul att du gilla min layout 🙂 Tror jag kikat in här förut, ska komma ihåg adressen nu.. inredning är ju superskoj!!

 • mamselamsen skriver:

  Himmel, vad ser jag…. en GULD-kudde! Noterar på önskelistan.

 • wow, vilken härlig sida!!

 • Angela Weber skriver:

  Hej Jens!
  Träffade dig på Älvsjö mässa,jag vill klä in min
  Boutiqe i Era underbara tygger vad det gällde Dig
  gick det bra.Victor Victoria startades 1984 och är en underbar underkläders Boutiqe vi har kunder från
  Hovet,musiker och utländska sjärnor,nu undrar jag om Du kan skick till mig litte provbitar för då ser vi om det går att ha som tappeter och gardiner.
  Jag har tänckt mig Tygget Moscow i färg nr.CUL 766 och762 Florens i CU731,733 och athens voile i alla 6 färger. jag tror att det skulle vara en bra rekvisita för Er,vi ligger på GrevTuregatan 18 våra grannar är Filipa K Anna Holtblad,IVA (där Kungen o Drottningen, Wallenber mm har sina träffar och konferanser vi levererar even en del av våra artiklar till Lars Wallin mm.för att kunder skall ha det pärfekta under deras vackra kreaktionerna.Jag hoppas att få höra av snarast.
  Mvh
  Angela Weber

  Victor Victoria
  GrevTuregatan 18
  114 46 Stockholm

  Tel. 08-661 14 00

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.