Annons

Kokooning?

På bilden nedan ser ni mattan Muu, en av årets nyheter från Axeco. En riktig ko i fårakläder. Handtuftad i 100% ull med ett coolt komönster. Bonuspoäng för att de har återförsäljare i hela landet, från Malmö i söder till Boden i norr. Fastnar man för något i sortimentet är det inte svårt att få tag på det.

Kategorier:

Kommentarer

 • Erika Mårtensson skriver:

  Hej jag skulle gärna vilja veta hu man får tag i en sån här kofärgad matta. har egna mjölkkor så därför skulle jag kunna tänka mig en sån här fra,för tvn. tack /Erika
  Finns det nån katalog?

 • Kimmy skriver:

  Vet du hur stor mattan är? Jag har en soffa som är nästan tre meter bred och funderar om det blir konstigt att ha en matta som har mindre diameter än själva huvudmöbeln. Sedan om du har förslag på några mattor som passar att ha i sovrummet. Tack på förhand/Kimmy

 • annsofie skriver:

  jag skulle vilja veta vad ko mattan kostar och om det finns någon säljare i närheten uddevalla.

 • Ander skriver:

  De har alla mattor från axeco på http://www.mattconcept.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.