Annons

Kändismuggar

De här muggarna är resultatet av ett samarbete mellan engelska Elle Decor UK och inredninsföretaget Heal’s. De har knutit till sig ett antal brittiska kändisar som fått designa varsin mugg som sedan tagits fram i en begränsad upplaga. Alla intäkter går till välgörande ändamål via organisationen Shelter. En rolig julklapp till den som har allt. Det vore en kul om ett svenskt företag tog efter den idén, Höganäs keramik kanske?

25594-70725594-706
Foto: Heal´s

Kategorier:

Kommentarer

  • Williamstina skriver:

    Great Job!Been putting down Torginol for 20 years,Nice to see a sight that i can relate too.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.