Annons

Kakformar med Stockholmsmotiv

När vi ändå är inne på patriotiska mönster, kolla in de här kakformarna med motiv av Stockholms stadshus, en skärgårdsbåt, Globen, Kaknästornet, en krona samt en isbjörn. Reklamtjejerna Kajsa & Caroline deltog i Stockholmsstads 750-års firande och officiella souvenirtävling som hölls av DesignTorget samt visades i DT-Kulturhuset. De fick så mycket uppmärksamhet att de manades producera. Pris: 198:- för sex st.

Kategorier:

Kommentarer

  • Anna skriver:

    Läckra formar, det blir 08-peppisar i jul 😉

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.