Annons

En salt gå-bort-present

Istället för en blomma (eller en gift-in-a-jar som jag tipsade om tidigare) testa att ge bort smaksatt salt när du blir bortbjuden nästa gång. Blanda grovkornigt salt med lavendel, chili, soltorkade tomater, vitlök, citronskal eller hackade örter efter tycke och smak. Häll i en genomskinlig glasburk, dekorera locket med en bit tyg eller papper. Knyt fast en liten saltskopa med ett snöre, en rosett eller ett sidenband och skriv en egen etikett så har du en roligare och mer personlig present med omtanke att ta med dig på nästa middagsbjudning.

25594-661
Foto: Omnimedia

Kategorier:

Kommentarer

  • Julia skriver:

    Vilket bra tips! Jag har smaksatt salt med vitlök för eget bruk men inte kommit på att göra det med lite finess och ge bort. Tack för tipset!

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *