Annons

En klassiker jubilerar

Den här veckan fyller designern Eva Zeisel 99 år. Hennes vackra vaser kan man bland annat se i TV-serien Sex and The City. Eva är en legend inom keramik och har jobbat med formgivning i över 80 år! Här ser ni hennes vita Pillow wases som bland annat Charlotte i ovan nämnda serie tyckte hemskt mycket om.

Kategorier:

Kommentarer

 • Hanna skriver:

  Nyfiken på det där med Skoda och buggar! Fattade nog inte riktigt vad du menade…

  Vaserna ovan är fö otroligt vackra.

 • Mia skriver:

  Ska hålla utkik nästa gång jag ser en repris av Sex and the city…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.