Annons

Bokstavera mera

För dig som vill ha bättre ordning i bokhyllan och bokstavligen talat vill åstadkomma raka led bland ryggarna kanske det här kan vara något? Bokstöden i borstat stål med formen av bokstäverna A, B och C är designade av Sara Lund och André Houdet på Reform. Undersidan är försedda med gummifötter för att skydda hyllan från repor. Finns att köpa via den svenska nätbutiken Kraxa för 235 kronor. Tungviktarna Alfa och Omega i gjutjärn kommer från Svenskt Tenn och kostar 1500 kronor. Läs mer om dem här.

25594-82925594-831
Foto: Kraxa och Svenskt Tenn

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Alfa och Omega från Tenn – drömjuleklappen… 🙂

 • Ravnlinea skriver:

  Very cool site. I like the floating effect. Good programming on the Guestbook too.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.