Annons

Albero della Luce – Tree of the Light

Den här otroligt vackra lampan i form av ett magnifikt ljusträd kanske inte passar i var mans hem (hur hög takhöjd måste man egentligen ha?) men jag kan inte låta bli att dela med mig av en länk och bild på det ändå. Visst är trädet en häftig idé, en ljuskrona i dess rätta bemärkelse. Finns att köpa på Owo för 4140 Euro, dvs. nästan 40 000 svenska kronor. Som sagt, inget för oss Svenssons. Galet dyrt, men också galet vackert.

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Vackert stickan! En sån skulle man haft.

 • My skriver:

  Mer för offentliga rum skulle jag tro. I alla fall men tanke på priset.

 • Camilla skriver:

  Denna här, https://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=2&productId=47389&langId=-11&parentCats=10111*10280 är iaf. billigare och man behöver inte så högt i tak 😉 Vet inte om ”grenarna” är böjbara på den dock..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.