Annons

Tillverka snygga vinpåsar

Det är alltid uppskattat att få en flaska vin i present, oavsett om det är som födelsedagsgåva eller som ”gåbortpresent” vid middagsbjudningar och fester. Men att bara komma med flaskan i handen är inte riktigt lika uppskattat. Därför kan ett roligt omslag eller en fin vinpåse göra stor skillnad. Om du lägger ner tid och engagemang i paketeringen av vinflaskan visar du att det inte var en sista-minuten-lösning och att du faktiskt har tänkt till. Ett tips är att pyssla och tillverka vinpåsar en kväll eller en helg när du har lite att göra. Då kan du tillverka flera stycken så du slipper paniksy en vinpåse i sista sekunden innan du ska iväg på festen. Lägg till lite tjusiga snören eller sidenband plus ett vackert kort med en rolig hälsning och succén är given. Och kommer fler gäster med flaskor är din garanterat mer populär.

Förslag på material till dina vinpåsar:
– Neopren
– Filt (obs, bör fodras för stablitet)
– Organza
– Linne
– Papper
– Bomullstyg
– Kartong + presentpapper

Kategorier:

Kommentarer

  • Monica skriver:

    Hej! Vad smartigt med en neoprenvinpåse! Vart hittar jag neopren på löpmeter?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.