Annons

Skärmvägg från Alvar Aalto

Den här formbara, böljande skärmväggen är designad av Alvar Aalto och finns att beställa från Nordiska Galleriet till det facila priset av 10 000 kronor. Dyr men vacker. Kolla in deras hemsida för tips på fler unika designerprylar.

www.nordiskagalleriet.se

 skärmvägg

Kategorier:

Kommentarer

 • Zibbo skriver:

  Form och design är alltid spännande. Synd bara att det ofta kostar så mycket…

 • My skriver:

  Jup. Tyvärr. Smakar det så kostar det 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.