Annons

Plastmattorna är tillbaka

Minns du de vävda trasmattorna i plast som var så populära på 70-talet? Nu är de tillbaka på revival via Pappelinas design. Ett företag som drivs av Lina Rickardsson, en svensk ung formgivare vars mattor både är praktiska och snygga. Eftersom de är så tåliga och lättskötta passar de perfekt i krävande rum som hallen och i barnkammaren. Du kan bland annat kan köpa hennes mattor på Designonline.

plastmatta1plastmatta2
Foto: Lina Rickardsson

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Måste bara säga att jag älskar din sida!!! 🙂

 • Renekatarina skriver:

  Hi, your homepage looks really good and gives great information! Anyway, nice job. Keep it up please!!! My best wishes to you all!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.